Over

FFTA creëert en presenteert nieuwe audiokinetische avonturen in samenwerking met gevestigde en opkomende artiesten om nieuwe samenwerkingen te smeden in een site-responsieve context.

Wij zijn een divers collectief van kunstenaars en producenten die experimenteel werk maken. Onze naam komt van een blikje perziken - ons aangenomen symbool van een eeuwigheid van vluchtig potentieel, opgesloten in een voorzichtige, nihilistische en door consumenten verpakte samenleving.

We beschouwen onszelf graag als romantische blikopeners die werken aan het bevrijden van de overtollige voorraad koude oorlog.

Een van onze producties, The Surrealist Taxi, is altijd open en is open sinds 1 juli 2010 en heeft vele Europese festivals bezocht.

In 2018 hebben we ons kantoor in Londen gesloten en zijn we naar Rotterdam verhuisd, waar we vonden dat het een veilige haven was om de steeds erger wordende storm te weerstaan die door Engels uitzonderlijkheid werd opgewekt. Wij zijn voor de Apocalyps, niet ervan ...

Nu blijven we vanuit onze basis in Rotterdam op zoek naar nieuwe medewerkers en gelijkgestemde vrienden over de hele wereld die ernaar streven te maken en te doen in plaats van te wachten en niets te doen.
Back to Top